Referat: Horndals IF - Avesta AIK U2

HIF - AAIK U2 2-0 (2-0)

Vinst i sista seriematchen innan uppehållet.
Denna gång var det Avesta AIK som fick känna sig besegrade.

Vi hade hand om spelet matchen igenom och Avesta mäktade inte med att göra det speciellt farligt för oss.

1-0 gör Alik Ozmanov snyggt efter 27 minuters spel, efter en riktigt bra individuell aktion. Avslutet var också distinkt som målvakten var chanslös på. 2-0 gör Gustav Wäster lika distinkt efter 42 minuters spel efter en lång djupledsboll av Johan Albertsson.

Vi hade kontroll på händelserna matchen igenom och låg på rätt sida av våra motståndare. Mkt bra! Backlinjen med Abbe, Tony och Fredrik gjorde det bra (som vanligt). Extra plus till Morteza som jobbade stenhårt på högerkanten matchen igenom. Framåt visar vi att vi har spelare som kan avgöra, så som Alik och Wäster.

Nu är det bara att hålla i det positiva och försöka underhålla/få bättre kondition till höstens bravader, så kan det bli riktigt kul läsning i höst!